Fotoretusch

Behöver du hjälp att ta bort någon ur bilden eller ta bort en störande bakgrund? Jag hjälper till att öka kvalitén på era privata bilder.

Du måste ha upphovsrätten till bilden eller fotografens skriftliga medgivande att bilden får redigeras. 

Skicka din bild till TaleAndArt@Outlook.com *

Hur fungerar det?

1- Lämna en så tydlig beskrivning som möjligt av vad du vill ha redigerat. Redigeringen kommer sedan att utföras efter denna beskrivning. Skicka bilden så högupplöst som möjligt, förslagsvis via WeTransfer.
2- Utifrån beskrivningen av vad du vill ha redigerat får du ett prisförslag baserat på hur mycket som ska redigeras och hur svår bilden är att redigera.
3- Du bekräftar priset genom att svara på mejlet
4- Arbetet med din bild startar och levererar så snart som möjligt. Dock senast inom 2 veckor. Bilden levereras genom ett webbalbum och låser upp för nedladdning vid betalad faktura. 


* Genom att skicka bilden till Tale and Art intygar du att Tale And Art har rätt att göra redigeringar på bilden och att du har upphovsrätt till bilden. Om du inte har upphovsrätt till bilden (Inte är fotografen) behöver du ha ett skriftligt intyg av fotografen att bilden får redigeras av Tale And Art. 

Pris

Alla priser är inkl moms för privatpersoner. Exkl moms för företag.

  • 250 kr - Justering av ljus, kontraster och förbättrea bildens egna egenskaper
  • 500 kr - Förändring av bilden så som att ta bort eller lägga till delar i bilden samt justera ljus, kontraster och förbättra bildens egenskaper
  • 750 kr - Förändring av bilden så som att ta bort eller lägga till delar i bilden samt justera ljus, kontraster och förbättra bildens egenskaper. Bildens kvalité, mängden önskat arbete eller bildens svårighetsgrad kräver mer finess.